Gestolen Schoolfeestbanieren zijn terug

De twee Schoolfeestbanieren die zijn weggenomen uit het Goorse centrum zijn terug. De dader gaf gehoor aan een oproep van Goor Collectief en de stichting School- en Volksfeest om anoniem de doeken terug te brengen. Dit nadat op deze site een oproep werd gedaan aan de dader die op diverse camerabeelden goed te zien is. Voordat de beelden zijn overgedragen aan de politie zijn de banieren terugbezorgd.

banierschoolfeestquinn

Gerelateerde berichten

  • Dode man is 48-jarige Hongaar, politie start onderzoek9 juni 2015 Dode man is 48-jarige Hongaar, politie start onderzoek De man die gisteravond na uren zoeken levenloos uit het Twentekanaal werd gehaald, is een 48-jarige Hongaar. De matroos van het Belgische vrachtschip Patty sloeg aan het eind van de middag […]
  • 100-jarig Schoolfeest op TV8 mei 2010 100-jarig Schoolfeest op TV De lokale zender Hofstreek TV zendt morgen een film uit over het 100-jarig Schoolfeest in 1975. Henk Eeftink was een van de Gorenaren die destijds¬†met een Super 8-camera beelden maakte van […]
  • phenixkampioen11 oktober 2012 Korfballers Phenix MW1 kampioen Dinsdagavond sloot het MW1-team van de Goorse korfbalvereniging Phenix'72 het veldseizoen af met het kampioenschap. De laatste wedstrijd was thuis tegen de nummer twee Blauw-Zwart uit […]
  • Oald Goor: De Iependijk30 januari 2022 Oald Goor: De Iependijk Het is soms alleraardigst om af te dalen in de koffer met oude prenten van Goor. Vandaag openden wij de serie rondom de Iependijk. De straat was aan het begin van de vorige eeuw nog geen […]
  • Bril gevonden Van Heeckerenweg21 december 2016 Bril gevonden Van Heeckerenweg Aan de Van Heeckerenweg is vanmorgen een bril gevonden. Het betreft een bril op sterkte van het merk Hilfiger. De eigenaar van de bril kan contact opnemen via 0547 284141.¬†