Hof van Twente Verhuur veilt allerhande materialen (Adv)

Veel van de attributen van het Goorse Hof van Twente Verhuur waren jarenlang zichtbaar tijdens diverse evenementen in de regio. Wegens bedrijfsbeëindiging worden alle materialen geveild. Komende vrijdag, 29 september van 11:00 uur tot 16:00 uur en zaterdag 30 september van 12:00 uur tot 16:00 uur zijn daartoe kijkdagen in één van de hallen op de voormalige Stoomblekerij in Goor. Er worden onder meer vouwtenten in diverse afmetingen geveild alsmede Douglasplanken, eem oplegger, steigerhoutmeubilair, keukenmaterialen, Sola-bestek, garderobe-rekken, statafels, transportkarren, een truss, een zogenoemde BEAMZ-set én stoelen en tafels…

Kijkers van 18 jaar en ouder zijn welkom om de spullen te komen bezichtigen en te bieden via Troostwijk Auctions. Middels A3-posters is er bewegwijzering naar de juiste hal waar de materialen vrijdag en zaterdag te bezichtigen zijn. De online-veiling is inmiddels gestart en bieden kan tot woensdag 4 oktober 16:30 uur.