Spektakel bij 65-jarige duizendpoot Jan Roelofsen

Er is geen club of beweging in het Goorse waar hij niet bij betrokken is. Jan Roelofsen, voormalig uitbater van De Ster en de huidige voorzitter van de Goorse Biertent Rellie is vandaag 65 jaar geworden. En dat zal hij weten. Gisteren was er al een macht volk op de been om de grote voortuin aan de Deldensestraat vol te pakken met een pop, spandoeken, vissen én een hoogwerker met een karretje die de Rellie plaatste waarmee gekscherend wordt bedoeld dat Roelofsen nog wel een ‘hoog van de toren’ wil blazen…

Vanavond is het groot feest bij de Bebsel waar hij met zijn Willemien een groot aantal gasten ontvangt. Ook via deze weg wordt de prominente Gorenaar gefeliciteerd door buren, familie, vrienden en leden van CV Sterzo waar hij oud-prins is, De Rellie, GFC, het Schlagerkoor, de Sociëteit, de visgroep, de Goorse Tourpoule, de biljartclub en al die andere clubjes die hier nog vergeten zijn. Jan, nogmaals van harte en nog vele jaren!