Dwergpapegaai gevonden in centrum (Update)

Bij het filiaal van Tuunte is vanmiddag rond 16.00 uur een zeer tamme dwergpapegaai aan komen vliegen. Het beestje heeft een grijs-wit kopje en een azuurblauw lijf. De borst is geheel wit en de vogel is geringd. De eigenaar kan zich in verbinding stellen met Cynthia van Keimpema voor een afspraak om het beestje weer op te halen.

Update: de vogel is weer bij de eigenaar.

dwergparkiet 4

Gerelateerde berichten

  • Opafiets gejat bij het station (Update)11 februari 2015 Opafiets gejat bij het station (Update) Mireille mist haar zwarte opafiets. Deze had ze maandag 4 februari gestald bij het station om er een paar dagen later weer mee huiswaarts te kunnen keren. Ze trof de fiets helaas niet meer […]
  • Konijn weggelopen vanaf Patrijzenstraat (Update)3 juni 2015 Konijn weggelopen vanaf Patrijzenstraat (Update) Snufje, een groot wit konijn met blauwe ogen, is vanochtend weggelopen vanaf de Patrijzenstraat. Heeft u Snufje gezien, dan graag uw reactie via 06-37417994. Update: Snufje is weer thuis.
  • Poes Kitty kiest het hazenpad (Update)1 juni 2015 Poes Kitty kiest het hazenpad (Update) Groot is het verdriet bij Rosa`s dochter sinds haar poes Kitty gisteravond niet weer is teruggekeerd van haar uitje. Kitty is een nog geen jaar oud, heeft witte sokjes en een wit kraagje […]
  • Konijn aan komen lopen Stocreve (Update)10 augustus 2015 Konijn aan komen lopen Stocreve (Update) Nicolle had vanmorgen een extra gast een tafel, een tam konijn kwam aangelopen. Ze heeft de dierenambulance gebeld die de ongenode gast aan het eind van de middag op komt halen. […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]