Regge fuseert, kosten blijven gelijk

Waterschap Regge en Dinkel gaat fuseren met het Drentse waterschap Velt en Vecht. Dit hebben de besturen van beide instellingen besloten. De fusie moet 1 januari 2014 z’n beslag krijgen. De fusie zal leiden tot een vermindering van 60 banen. De samenwerking moet financieel leiden tot een besparing van jaarlijks minimaal 11 miljoen euro. Hierdoor kunnen de waterschapslasten voor de Regge, die door Goor stroomt, volgend jaar gelijk blijven.

Gerelateerde berichten

  • José Tieman ook bij club van vijftig24 maart 2014 José Tieman ook bij club van vijftig José Tieman is ook toegetreden tot de club van vijftigers. Familie en vrienden hebben haar tuin versierd en willen haar via deze weg van harte feliciteren.
  • Meerkolstraat leukste straat van Nederland5 september 2018 Meerkolstraat leukste straat van Nederland Rudie Hulsebos (foto, midden) is in zijn sas in de Meerkolstraat. Hij heeft zijn straat zelfs aangemeld als de leukste straat van Nederland. In de verkiezing hoopt hij dat hij kan winnen […]
  • Goorse derby prooi voor GFC13 oktober 2013 Goorse derby prooi voor GFC GFC heeft de eerste Goorse derby op haar naam geschreven. De oudste Goorse voetbalvereniging won vanmiddag met 6-2 van vv Twenthe, dat de tweede nederlaag op rij leed. GFC pakte al snel […]
  • Nieuw vierdaags evenement staat voor de deur23 juli 2016 Nieuw vierdaags evenement staat voor de deur De ene vierdaagse (Nijmegen) is net afgerond, de ander is nog in volle gang (Zwarte Cross) én er staat ook weer een nieuw vierdaags evenement voor de deur voor veel Gorenaren: De Twentse […]
  • Gemeente moet geld vrijmaken voor compensatie stijging energiekosten10 februari 2022 Gemeente moet geld vrijmaken voor compensatie stijging energiekosten De oppositiepartijen PvdA, SP, D66, GemeenteBelangen en Groenlinks hebben met succes een motie ingediend om huishoudens in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, te hulp te […]