Evelien Caliskan ziet halve Sarah

Evelien Caliskan, “Eefje” voor intimi, is gisteren 25 jaar geworden. Hoewel het feest pas aanstaande zaterdag is, en dan ook de diverse cadeau`s worden gegeven, hebben de vrienden en vriendinnen al wel haar tuin uitgebreid versierd. De gehele vriendengroep wil Eefje via deze weg nogmaals van harte feliciteren en zien uit naar het feest.

evelien_caliskan25

Gerelateerde berichten

  • 22 mei 2012 Daniek van Til ziet halve Sarah Daniek van Til is vandaag 25 jaar geworden. Daniek is fysiotherapeute in Almelo. Haar verjaardag is zaterdagavond al gevierd. Van vrienden en familie heeft ze niet één, maar zelfs twee […]
  • Rienke Knapen ziet halve Sarah18 januari 2013 Rienke Knapen ziet halve Sarah Rienke Knapen vierde gisteren haar 25e verjaardag. De vriendengroep, die ook haar tuin heeft versierd, wil haar via deze weg van harte feliciteren.
  • Halve Sarah voor Nienke Pas7 juli 2015 Halve Sarah voor Nienke Pas Ja, het is echt waar, Nienke is nu 25 jaar. Nu dik en rond, maar nog steeds lekker gezond. Nienke, namens de vrienden en het familiekabinet, van harte gefeliciteerd en nog vele jaren […]
  • Fabian Plat 25 jaar2 maart 2011 Fabian Plat 25 jaar Fabian Plat is deze week 25 jaar geworden. De Gorenaar wordt door zijn vrienden, die wel in zijn voor een feestje, van harte gefeliciteerd. Straks zelf de directeur, hopelijk zijn we dan […]
  • Sarah voor Margôt Slaghekke2 november 2013 Sarah voor Margôt Slaghekke Zondag 3 november bereikt ook Margôt Slaghekke de vijftigjarige leeftijd. De fanatieke sportster en vrijwilligster wordt vanavond al in het zonnetje gezet, samen met haar man Edwin die […]