Oald Goor: Oud-leerlingen Constantijn en Raesfelt gezocht…

In de categorie ‘Oald Goor’ dit keer aandacht voor scholen en reünies. Allereerst een verzoek van Truus Wibbelink. Zij is op zoek naar klasgenoten uit de zesde klas van de Prins Constantijn-school uit het jaar 1970. Nu dus 53 jaar geleden. De vroegere ‘school met de bijbel’ zat destijds aan de Anjersstraat (foto). De reünie is gepland voor de maand november en klasgenoten of mensen die weten waar ze gevonden kunnen worden kunnen zich melden via telefoonnummer 06-25020222…

Daarnaast kregen we ook een verzoek van een vijftal oud-leerlingen van MAVO Raesfelt in Delden, waar vroeger ook veel Gorenaren les genoten. Er is daarvan een reünie op zaterdagavond 28 oktober voor leerlingen uit de examenklas van het schooljaar 1985/1986. Hiervoor kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via de mail: moc.liamgnull@tlefsear.einuer.