Twenthe wint ruim in en tegen Zenderen

Twenthe won vanmiddag overtuigend gewonnen van Zenderen Vooruit. Na negentig minuten was de uitslag 1-5. Weer een grote score voor de Goorse Tricolores na de 5-0 van vorige week thuis tegen Manderveen. In Zenderen werd de score na een kwartier geopend door Jeffrey Asbroek. Hij schoot een vrije trap via de binnenkant van de paal binnen. Na 36 minuten verdubbelde Daan de Lat de score, door een corner bij de eerste paal binnen te koppen. 0-2 was ook de ruststand…

Na de thee tekende Mart Lammertink voor de 0-3 op het scorebord zette. Een kwartier voor tijd kreeg Zenderen Vooruit nog een strafschop maar die werd gestopt door doelman Stan Hollegien wist de penalty te stoppen. Twee minuten voor tijd kreeg de hekkensluiter nog een penalty na een overtreding van Stan Hollegien en deze ging wel binnen; 1-3. In de vijfde minuut van de blessuretijd maakte Stijn Jeurlink er nog 1-4 van en een minuiut later werd het zelfs nog 1-5 door een goal van Benjamin Wolf. Twenthe heeft nu zes punten uit drie duels en speelt volgende week thuis tegen Vosta.