Verdriet nieuwe leider door bonuspunten

Bjorn Huistede is eindelijk uit het geel gereden. Henny Verdriet heeft door de zege van Greipel (bonuspunten) de leiding overgenomen in het algemeen klassement. Maar of Verdriet lang in het geel blijft lijkt de vraag. Hij heeft van de toprenners Froome niet opgenomen in zijn ploeg. De tweede plek wordt nu ingenomen door Onno Overbeek. Het dagklassement werd een prooi voor Romano Lammertink.


Gerelateerde berichten

  • Gouden ketting gezocht…..17 mei 2010 Gouden ketting gezocht….. Christien Oortwijn is op zoek naar haar zoekgeraakte juweel. De Goorse heeft vandaag vermoedelijk haar gouden ketting verloren bij de Bandijk.  Ze wil het enorm graag weer om haar hals […]
  • Kunstenares Lies is 65 jaar27 november 2020 Kunstenares Lies is 65 jaar Als Goor een onafhankelijke natie zou zijn dan zou zij zonder twijfel de schilderes des vaderlands genoemd kunnen worden want wie kent niet de prachtige werken van Lies de Vries die ook […]
  • 29 november 2013 Gorenaren fietsen voor ALS Hans Exterkate en Marco van der Velden hopen op 30 mei 2014 zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek tegen de spierziekte ALS. De twee Gorenaren beklimmen op die dag twee keer de […]
  • Helligen Hendrik en de derby…7 december 2018 Helligen Hendrik en de derby… Het is hét weekend van Helligen Hendrik en de stadsderby tussen GFC en Hector. Helligen Hendrik staat vandaag, morgen én overmorgen in een uitverkochte Reggehof met zijn nieuwe show Oald […]
  • Culinaire ochtend na integratietraject statushouders14 juni 2017 Culinaire ochtend na integratietraject statushouders In het kader van het verbinden van verschillende culturen komt er een culinaire ochtend van in de kantine van Wijkvoorziening ‘t Doesgoor. Er worden op donderdag 29 juni diverse hapjes […]