Ramon Greven ziet halve Abraham

Ramon Greven is 25 jaar geworden. De Gorenaar, die meer bekendheid geniet onder de naam Kef, heeft deze mijlpaal groots gevierd met zijn familie en vrienden. Zij willen hem vandaag dan ook nog in de schijnwerpers zetten op Goorsnieuws. Kef proficiat.

Gerelateerde berichten

  • Ook Guus en Willem zijn nu 25 jaar16 juli 2012 Ook Guus en Willem zijn nu 25 jaar Het was een weekend vol verjaardagsfeesten voor veel Gorenaren. Zo zagen veel Goorse mannen de halve Abraham. Naast Aron Roeke, Ramon Greven en Henry Heine werd ook Guus Lummen dit weekend […]
  • fotoruumpol21 juni 2012 Maikel Ruumpol is nu 30 jaar Maikel Ruumpol is vandaag 30 jaar geworden. De Gorenaar, die onder meer lokale bekendheid geniet van zijn acties op het voetbalveld, gaat zijn zesde lustrum vieren tijdens het Schoolfeest, […]
  • Abraham slaat trom bij Rudi Hulsebos11 mei 2013 Abraham slaat trom bij Rudi Hulsebos Bij Rudi zijn het vandaag letterlijk de toeters en bellen die zijn vijftigste verjaardag inluiden. Niet alleen is zijn tuin versierd, zijn medemuzikanten van Apollo lieten ook nadrukkelijk […]
  • Erik Cent ziet Abraham29 maart 2012 Erik Cent ziet Abraham Erik Cent is vandaag 50 jaar geworden. De voormalig profwielrenner uit Goor, die twee keer uitkwam op de Olympische Spelen, kreeg gisteravond een mooie Abraham in zijn tuin. De buren en […]
  • Christian Jimenez ziet halve Abraham10 maart 2016 Christian Jimenez ziet halve Abraham Christian Jimenez, de Goorse semi-Spanjaard heeft vandaag de mijlpaal van 25 jaar oud bereikt. Een bijzondere dag voor de buffel van SV Hector. Aan de Kerkstraat prijkt een fantastisch […]