Drie Duitse topclubs op internationaal toernooi GFC

Borussia Dortmund, Werder Bremen en Borussia Mönchengladbach zijn in de herfstvakantie present tijden de 26e editie van het Internationaal GFC O.14-toernooi. Daarnaast hebben uit Nederland de Academie FC Twente/Heracles, FC Utrecht, Sparta Rotterdam, PEC Zwolle, Vitesse en FC Emmen hun komst toegezegd. Ook het Hofteam zal weer meedoen met spelers van alle clubs uit de Hof van Twente. Er zijn negen Goorse spelers geselecteerd. Vorig jaar werd het toernooi gewonnen door Borussia Dortmund (foto) dat Borussia Mönchengladbach in de finale met 2-0 versloeg. Het toernooi, volgende week dinsdag 24 oktober, begint bij GFC om 10:00 uur. Komende woensdag, 18 oktober, speelt het Hofteam een oefenwedstrijd tegen A.T.C. ’65 uit Hengelo. Om 19.30 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Heeckeren.

Het Hofteam van dit jaar met staand van links naar rechts:
Matthijs Hoitink (trainer GFC)), Timon Hendriks (sv Delden), Hidde van Burgsteden (vv Bentelo), Wout
Huisstede (WVV ’34), Mohammed Mustafa (SV Hector), Lars Altena (vv Diepenheim), Luuk Feenstra
(Sp. Markelo), Boet Lammertink (vv Diepenheim), Maxim ten Dam (Sp. Markelo) Jelmer Abbing (GFC),
Mike Drekkers (vv Bentelo), Romano Lammertink (trainer GFC).

Zittend van links naar rechts:
Sem Huisstede (vv Twenthe), Kris Raanhuis (WVV ’34), Matthijs Hems (Rood Zwart), Tom Eijkelkamp
(vv Twenthe), Michon Plevier (GFC), Sven Dijkstra (vv Twenthe), Wes Hoentjen (Rood Zwart), Guus
Donkers (GFC), Simon van der Kolk (sv Delden) en Xem Bruijns (SV Hector).