Aron Roeke viert 25ste verjaardag

Aron Roeke, ‘Arie’  voor vrienden en bekenden, viert vandaag zijn 25e verjaardag. De vriendengroep geeft met een spandoek en een halve Abraham nagenoeg zijn gehele levensloop weer en drinkt daar graag een borrel op. Namens Alexander, Bjorn, Jesper, Sjors en Laurens van harte proficiat en een fijne dag toegewenst.

aron_roeke25

Gerelateerde berichten

  • Voetballiefde bij trainer vv Twenthe begon ooit bij Hector5 december 2019 Voetballiefde bij trainer vv Twenthe begon ooit bij Hector Het is de kraker in de vierde klasse B. De broedertwist tussen vv Twenthe en Hector. Zondag kruisen zij de degens op Sportpark Piepwillem. Een extra pikant duel voor trainer Hans Dirksen. […]
  • Boutique Annemique verhuist naar Grotestraat23 januari 2013 Boutique Annemique verhuist naar Grotestraat Boutique Annemique opent binnenkort een nieuwe pedicuresalon in de Grotestraat. Snelders Zijlstra heeft het pand aan de Grotestraat nummer 119 verhuurd. Eigenaresse Annemiek Verweij krijgt […]
  • Vakantie weer in ‘Rundumhausen’ ?3 juli 2014 Vakantie weer in ‘Rundumhausen’ ? De laatste kruitdampen van het Schoolfeest zijn net opgetrokken en de laatste week van dit schooljaar is alweer bijna voorbij. De schoolvakanties voor de Goorse basisschoolleerlingen valt […]
  • Nieuwe slogan voor Kindvriendelijk Goor10 mei 2010 Nieuwe slogan voor Kindvriendelijk Goor Kindvriendelijk Goor heeft een speelse wedstrijd uitgeschreven. De groep, die al jarenlang veel activiteiten organiseert voor de Goorse telgen, wil een nieuwe slogan op de t-shirts. […]
  • Gulle giften voor wietpaar Jan en Jannie in Goor19 september 2019 Gulle giften voor wietpaar Jan en Jannie in Goor De benefietavond van de Social Club Hof van Twente voor het echtpaar Jan en Jannie van Raalte uit Hasselt, is een succes gebleken. Zo'n dertig mensen kwamen naar de Reggehof om het duo […]