Aron Roeke viert 25ste verjaardag

Aron Roeke, ‘Arie’  voor vrienden en bekenden, viert vandaag zijn 25e verjaardag. De vriendengroep geeft met een spandoek en een halve Abraham nagenoeg zijn gehele levensloop weer en drinkt daar graag een borrel op. Namens Alexander, Bjorn, Jesper, Sjors en Laurens van harte proficiat en een fijne dag toegewenst.

aron_roeke25

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Halve Abraham voor Sjors de Priester10 maart 2013 Halve Abraham voor Sjors de Priester Sjors heeft dinsdag 5 maart de 25 jarige leeftijd bereikt. De self-made oud-Gorenaar dacht, nu hij in Utrecht woont, de dans te kunnen ontspringen en zo zijn verjaardag onopgemerkt voorbij […]
  • Dubbelslag voor Alexander Hoff 26 januari 2013 Dubbelslag voor Alexander Hoff Dubbel feest aan de Wijnkamp deze week. Vandaag ziet Alexander de halve Abraham, aanstaande vrijdag studeert hij af aan de Universiteit Twente waar hij de studie Civiele Techniek heeft […]
  • Henk Grutterink vandaag ook  50 jaar24 juni 2013 Henk Grutterink vandaag ook 50 jaar Wandelend met zijn trouwe viervoeters trof Henk Grutterink vandaag ook Abraham op zijn pad. De tellerstand deert hem niet, Henk houdt het tempo er in. Namens de familie, vrienden, […]
  • Erik Eggink ziet Abraham11 november 2011 Erik Eggink ziet Abraham Erik Eggink is dinsdag 50 jaar geworden en viert dat vanavond met een feestje bij Dieka. Samen met zijn vrouw, die in oktober Sarah zag, wordt de 100-jarige mijlpaal gevierd. Namens […]