Aron Roeke viert 25ste verjaardag

Aron Roeke, ‘Arie’  voor vrienden en bekenden, viert vandaag zijn 25e verjaardag. De vriendengroep geeft met een spandoek en een halve Abraham nagenoeg zijn gehele levensloop weer en drinkt daar graag een borrel op. Namens Alexander, Bjorn, Jesper, Sjors en Laurens van harte proficiat en een fijne dag toegewenst.

aron_roeke25

Gerelateerde berichten

  • Kangoeroe Klup van start bij Phenix’7217 augustus 2015 Kangoeroe Klup van start bij Phenix’72 Korfbalvereniging Phenix’ 72 start volgende week zaterdag met de Kangoeroe Klup. De Kangoeroe Klup is een sport- en spelaanbod dat Phenix aanbiedt aan kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 […]
  • Menno Bosma 50 jaar3 september 2010 Menno Bosma 50 jaar Hij wil er niets van weten, maar cijfers liegen niet. En dus werd Menno Bosma vandaag geconfronteerd met een Abraham. Hij is namelijk 50 jaar geworden. Zijn vrienden willem hem via deze […]
  • Waar moeten we dan uit drinken?11 december 2010 Waar moeten we dan uit drinken? Nu de kogel definitief door de kerk is en ook het Goorse School- en Volksfeest aan het plastic zal moeten is de grote vraag: Maar wat voor plastic? Er zijn verschillende varianten die nu […]
  • Extra regels voor uitstallingen13 augustus 2010 Extra regels voor uitstallingen Er komen extra regels voor het gebruik van winkeluistallingen in het Goorse centrum, Dit na diverse klachten van winkelend publiek en na overleg met onder meer de WMO-raad. Om gevaarlijke […]
  • Ronald en Marleen in het huwelijksbootje4 mei 2010 Ronald en Marleen in het huwelijksbootje Ronald Jansen en Marleen Damveld gaan sinds gisteren door het leven als man en vrouw. Het kersverse echtpaar wordt door de kameraden van harte gefeliciteerd en en wensen de tortelduifjes […]