GFC naar Almelo, Hector en Twenthe tegen puntloze ploegen

Competitieronde 4 voor de Goorse clubs in de vierde- en vijfde klasse. GFC gaat vandaag in de vierde klasse C naar Almelo voor het treffen met AVC Heracles (14:00 uur). Beide ploegen verloren de afgelopen twee duels en wonnen de eerste. Punten zijn dus meer dan welkom voor GFC. Hector speelt inde vijfde klasse A morgen thuis tegen Zenderen Vooruit dat vorige week nog klop kreeg van Twenthe (1-5) en nog punmtloos is. Hector ging met 4-1 onderuit bij Manderveen…

Twenthe speelt ook op eigen veld en ontvangt het Enschedese Vosta. De Goorse Tricolores zijn aardig op schot met 10 treffers in de afgelopen twee duels. Vosta verloor de eerste drie wedstrijden en incasseerde daarin zeven goals. De thuiswedstrijden van Hector en Twenthe beginnen morgen beiden om 14:00 uur.