Fiets ‘geleend’ aan Haaksbergerweg (update)

Slechts 2 weken heeft Annebel mogen genieten van haar nieuwe omafiets, tussen zaterdag 20.00 uur en zondagochtend 11.00 uur is de fiets verdwenen. Deze stond uit het zicht onder de carport. Het betreft een groene 26 inch Batavus Butterfly, groen en blauw van kleur. Weet u waar de fiets is, dan graag uw reactie.

Update: Annebel heeft haar fiets inmiddels weer terug.

omafiets_annabel_bewerkt-1

Gerelateerde berichten

  • Tas vermist op parkeerplaats de Höfte (Update)14 februari 2013 Tas vermist op parkeerplaats de Höfte (Update) Ina is dinsdag tussenavond tussen 20.00 uur en 20.30 uur haar blauwe handtas kwijt geraakt. Vermoedelijk heeft ze deze bij het instappen naast haar auto, die stond geparkeerd bij vishandel […]
  • jb gestolenfiets batavus live d53 groen12 maart 2013 Brutale fietsdiefstal in centrum Markelo In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 maart is in het centrum van Markelo een fiets gestolen. De fiets is achter het huis weggehaald, de dief heeft zich door het hekwerk te openen toegang […]
  • Kater Rover vermist omgeving Gijmink (Update)17 mei 2013 Kater Rover vermist omgeving Gijmink (Update) Rover, de oppaskat van Ilse, heeft gisteren de benen genomen. Hij is het laatst gezien in de Oude Haaksbergerweg. Rover is middelgroot en heeft een zwarte/witte vacht. Kunt u Ilse helpen […]
  • Kater gevonden buitengebied Goor (Update)10 januari 2015 Kater gevonden buitengebied Goor (Update) Bianca biedt een kater, die is aan komen lopen bij haar woning in de buurt van de Zomerweg,  al enige dagen onderdak. De kater heeft een rood/witte vacht en is zeer aanhankelijk. Bianca […]
  • Viervoeter vermaakt zich op `t Piepwillem (Update)21 april 2018 Viervoeter vermaakt zich op `t Piepwillem (Update) Vandaag is een trouwe supporter gespot op `t Piepwillem. Al de gehele dag volgt deze viervoeter de wedstrijden en ook de derde helft valt in de smaak. Mist u uw hond, dan vindt u deze […]