Henry Heine ziet halve Abraham

Vandaag viert Henry Heine zijn 25e verjaardag. Hoewel hij sinds enkele weken Goor heeft verruild voor het Gelderse Winterswijk zijn de Goorse vrienden hem uiteraard niet vergeten. Zij willen Henry hierbij dan ook van harte feliciteren.

henry_heine25

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • leeftink22 juni 2012 Berend Jan Leeftink 50 jaar Berend Jan Leeftink ziet vandaag Abraham. De Hector-man van de Klemmerweg gaat het Schoolfeest dus tegemoet als vijftiger. Henri en Netty, Johan en Marjan, Peter en Anita, Henri en Jolanda […]
  • Tim Slot 25 jaar10 april 2011 Tim Slot 25 jaar Tim Slot is gisteren 25 jaar geworden. De werknemer van C1000 Brandenbarg kreeg dan ook een halve Abraham voor zijn appartement. De vrienden van Tim willen hem via deze weg nog van harte feliciteren.
  • Ook Guus en Willem zijn nu 25 jaar16 juli 2012 Ook Guus en Willem zijn nu 25 jaar Het was een weekend vol verjaardagsfeesten voor veel Gorenaren. Zo zagen veel Goorse mannen de halve Abraham. Naast Aron Roeke, Ramon Greven en Henry Heine werd ook Guus Lummen dit weekend […]
  • Henry en Netty in het zilver11 oktober 2016 Henry en Netty in het zilver Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat Henry Kimmels, in het Goorse vooral bekend onder zijn bijnaam 'Boyman", en zijn vrouw Hetty in het huwelijksbootje zijn gestapt. Hoewel het […]