Hector wint van Zenderen Vooruit

Na de nederlaag van vorige week bij Manderveen (4-1) wist SV Hector vanmiddag wel de derde zege in dit seizoen binnen te slepen. Op eigen veld werd het nog puntloze Zenderen Vooruit met 3-2 verslagen. Na de eerste helft was het nog 0-1 voor de bezoekers die door een goal van Bart Beld. In de tweede helft had Yilber Haverslag dé kans op uit een strafschop de gelijkmaker binnen te schieten maar hij miste. Even later was de rappe aanvaller wel succesvol…

Uit een hoekschop schoot hij de 1-1 binnen. Na een dik uur voetbal was het wederom Haverslag die wist te scoren. Na een goede assist van de Oekraïense aanwinst Sascha lobte hij de 2-1 binnen. De 3-1 kwam op naam van Sascha (Oleksander Nikolaichuk). Zenderen kwam in het laatste kwart door een goal van Pim Olthof nog op 3-2 maar verder kwamen de bezoekers niet. Hector is nu 4e in de vijfde klasse A met 9 punten uit 4 wedstrijden. Over twee weken spelen de groen witten uit bij Vosta in Enschede dat vandaag met 14-0 werd ingemaakt door vv Twenthe.