Twenthe maakt gehakt van Vosta

Een absolute monsterzege vandaag voor vv Twenthe in de vijfde klasse A. Op het eigen Piepwillem werd het Enschedese Vosta met maar liefst 14-0 verslagen. Het doelpuntenfestijn begon al na 30 seconden toen Jikke Horselenberg vanaf de 16-meter hoog binnen schoot. Een kwartier later was het 2-0 na een solo en goed afronden van Stijn Jeurlink. Daarna werd het nog voor rust 6-0 door goals van Jeffrey Asbroek, Jikke Horselenberg, Stijn Jeurlink en Mart Lammertink…

In de tweede helft gingen de Goorse Tricolores vol door en scoorden er wederom lustig op los. Na een rake kopbal van Daan de Lat (7-0) ging het weer hard met de treffers tegen het radeloze Vosta. Jeffrey Asbroek scoorde nog drie treffers, Stijn Jeurlink maakte er nog twee terwijl ook Luuk Freriksen en Dani Hilhorst het net wisten te vinden. Twenthe is na vier wedstrijden de nummer 2 van de ranglijst met 9 punten uit 4 duels, drie punten minder dan koploper Diepenheim dat alle vier wedstrijden tot nu toe wist te winnen. Het doelsaldo van Twenthe is imposant te noemen. 24 goals voor en 6 tegen. Over twee weken gaat de ploeg van trainer Mark Bolink op bezoek bij Phenix in Enschede.