De Schoolfeestvlag gaat op reis

Het bestuur van het School- en Volksfeest roept de Goorse bevolking op om de bekende gele Schoolfeestvlag mee te nemen op vakantie deze zomer. Het Schoolfeestbestuur is namelijk op zoek naar foto’s van de vlag op een bestemming ver van Goor. De mooiste foto’s komen volgend jaar in het Schoolfeestboekje. In voorgaande jaren zijn er al foto’s geschoten in Argentinië, Jordanië (foto), Marokko, bij de Grand Canyon en bij de Tour de France. Foto’s kunnen gemaild worden.

schoolfeestvlagjordanie

Gerelateerde berichten

  • Goor annexeert deel van Markelo (UPDATE)21 mei 2010 Goor annexeert deel van Markelo (UPDATE) Een deel van het Markelose buurtschap Herike Elsen hoort sinds gisteren bij Goor. Zonder dat er een democratisch besluit over is genomen heeft de gemeente plaatsnaamborden met daarop Goor […]
  • Ruim 3.500 euro voor Nierstichting18 oktober 2011 Ruim 3.500 euro voor Nierstichting De Nierstichting heeft tijdens de collecteweek in Goor een aardig bedrag opgehaald. In de week van 18 tot en met 24 september gaven de Goorse huishoudens € 3.647,67 voor de Nierstichting, […]
  • CDA in actie om leegstand centrum tegen te gaan15 oktober 2021 CDA in actie om leegstand centrum tegen te gaan De lokale CDA-fractie is in gesprek met ondernemersvereniging Goor Collectief en Stichting BIZ over de leegstand in het centrum van Goor. De Christen Democraten willen daar samen met de […]
  • Niet iedereen tevreden…24 juni 2009 Niet iedereen tevreden… Er is nog wel wat te doen om de Gorenaar meer tevreden te stellen als dat hij of zij nu is. Uit onderzoeken van de gemeente blijkt dat het leeuwedeel hier wel tevreden is. Een poll op deze […]
  • De zonnende schildpad…28 mei 2011 De zonnende schildpad…   Een mooi tafereeltje in De Goorse Meene. Daar trof Theo Groothedde een schildpad aan die heerlijk zat te zonnebaden op een boomstam. "Kennelijk is hij uit een vijver ontsnapt maar kan […]