Damesfiets gestolen uit tuin (update)

De fiets van Rosa Bulten is in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 juli ontvreemd uit haar tuin. De lichtgroene fiets van het merk Puch, stond achter een poort geparkeerd. Rosa heeft zelf niets gehoord, maar in de tuin lag een groene bezemkop, die niet van haar is. Er zit een groene/paarse fietstas aan de fiets, die op de foto niet te zien is. Iedereen die is iets gezien of gehoord heeft wordt verzocht zich te melden bij de redactie.

Update: De fiets is weer terecht.

groenepuch

Gerelateerde berichten

  • Bril gevonden aan Diepenheimseweg17 juli 2020 Bril gevonden aan Diepenheimseweg Een berichtje van Inge Alberts. Zij heeft afgelopen dinsdagavond (14 juli) een bril gevonden aan de Diepenheimseweg in Goor en dat langs de weg waar het weggetje vanaf de tennisbaan […]
  • Poes Kitty kiest het hazenpad (Update)1 juni 2015 Poes Kitty kiest het hazenpad (Update) Groot is het verdriet bij Rosa`s dochter sinds haar poes Kitty gisteravond niet weer is teruggekeerd van haar uitje. Kitty is een nog geen jaar oud, heeft witte sokjes en een wit kraagje […]
  • gevonden_vouwfiets26 juni 2012 Vermiste en gevonden fietsen (update 2) Zondagnacht is een zwarte omafiets gestolen, die tegen het politiebureau in Goor stond geparkeerd. De fiets stond op slot, is voorzien van zwarte jasbeschermers en er zit een grote roze […]
  • Hens en Trinette 50 jaar getrouwd14 juli 2011 Hens en Trinette 50 jaar getrouwd Op 13 juli 1961 hebben Hens en Trinette van Enst elkaar het ja-woord gezegd enĀ gisteren werden de twee verrast met koffie en gebak. Zaterdag wordt het feest voor familie en vrienden […]
  • Update: Vlaggen gezocht20 juni 2010 Update: Vlaggen gezocht De Schoolfeestvlaggen blijken gewilde exemplaren op de vrijdagavond. Opnieuw zijn er enkele vlaggen verdwenen vanaf de Goorse gevels. Ben Besselink heeft zaterdagmorgen twee vlaggenstokken […]