Weer vakantiecondooms voor de jeugd

Scala Jongerenwerk gaat ook dit jaar weer gratis condooms verstrekken aan jongeren uit Goor en omgeving in deze vakantieperiode. Vorig jaar ontstond landelijk commotie toen bekend werd dat de condooms voor jongeren vanaf 12 jaar konden worden afgehaald. Nu wordt in een persbericht geen leeftijd genoemd. Wel zal een voorlichtingsgesprek worden gevoerd alvorens de voorbehoedsmiddelen worden meegegeven. Dat gebeurt in Goor bij Jongerencentrum ‘De Maan’.

condoom

Gerelateerde berichten

  • Misty23 september 2010 Misty Het hondje is inmiddels weer terug:D Ze liep bij Eternit op het terrein.
  • Bejaarden slagen voor PC-cursus31 maart 2010 Bejaarden slagen voor PC-cursus De elf senioren die in februari zijn gestart met de computercursus zijn cum laude geslaagd. De bejaarden, die nog nooit een computer hadden bediend, kunnen nu internetten, chatten en […]
  • Sarah voor Judith Elbert18 december 2017 Sarah voor Judith Elbert Ook Judith Elbert is vandaag toegetreden tot het eregalerij van half bejaarde vrouwen en dit hebben de buren en familie niet zomaar voorbij laten gaan. Bij deze wordt Judith vast een fijne […]
  • Ditis Goorus maakt werk van Kerstrozen20 december 2010 Ditis Goorus maakt werk van Kerstrozen De Reggehof puilde uit, gistermiddag tijdens de voorstelling Kerstrozen van het Goorse smartlappenkoor Ditis Goorus. De meezingers in kerstsfeer zorgden voor een gezellige Goorse sfeer. […]
  • Winterwandeltochten met honden25 januari 2020 Winterwandeltochten met honden Hondenuitlaat-service BoelieBorch organiseert een 'Doggy Style Winter wandel-tocht voor honden en hun baasjes. Die start op vrijdagmiddag 7 februari van 15:30 uur vanaf de Goorse […]