Fiets gestolen bij café De Whee

Een bij café De Whee geparkeerde fiets is tussen zaterdagavond en zondagmiddag ontvreemd. Het gaat om een licht- met donkerblauwe Batavus herenfiets. De op slot staande fiets heeft een met ducktape gerepareerd scheurtje in het zadel, ook is het voorlicht beschadigd. Heeft u de fiets gezien of geleend, dan graag contact opnemen via telefoonnummer 06-30403100.

Gerelateerde berichten

  • KWF zoekt collectanten26 augustus 2019 KWF zoekt collectanten De afdeling Goor van KWF Kankerbestrijding heeft dringen extra collectanten nodig voor de collecteweek die komende maandag (2 september) begint. Door een aantal afzeggingen is er een […]
  • Wandelvierdaagse in voorbereiding28 april 2011 Wandelvierdaagse in voorbereiding "Doe mee met de Wandelvierdaagse !" Dat is de simpele maar heldere slogan van de organisatie van de Goorse wandelvierdaag die dit jaar van 24 tot en met 27 mei in en om Goor wordt […]
  • GFC en Hector in balans28 oktober 2012 GFC en Hector in balans De tamme derby tussen GFC en Hector heeft vanmiddag geen winnaar opgeleverd. Op Sportpark Heeckeren werd het 1-1 tussen beide ploegen. Hector had het initiatief in de openingsfase en kwam […]
  • Zondagmiddagcafé in Soosgebouw17 februari 2016 Zondagmiddagcafé in Soosgebouw Komende zondag is het zogenoemde Zondagmiddagcafé weer geopend voor de Goorse senioren. Elke derde zondagmiddag van de maand is het Soosgebouw in de Schoolstraat geopend voor een […]
  • Wachtlijst voor Muziekschool Hof van Twente23 augustus 2010 Wachtlijst voor Muziekschool Hof van Twente De Muziekschool Hof van Twente is vol. Maar liefst veertig leerlingen zijn op een wachtlijst geplaatst voor de vakken viool, keyboard/piano, drums lichte muziek en gitaar. Vooral bij het […]