Fiets gestolen bij café De Whee

Een bij café De Whee geparkeerde fiets is tussen zaterdagavond en zondagmiddag ontvreemd. Het gaat om een licht- met donkerblauwe Batavus herenfiets. De op slot staande fiets heeft een met ducktape gerepareerd scheurtje in het zadel, ook is het voorlicht beschadigd. Heeft u de fiets gezien of geleend, dan graag contact opnemen via telefoonnummer 06-30403100.

Gerelateerde berichten

  • Fietssleutel uit fietsslot weggenomen20 november 2013 Fietssleutel uit fietsslot weggenomen Een opmerkelijk diefstal aan de Coornerhertstraat. Daar is dinsdagavond door een onbekende een niet afgeloten fiets op slot gezet en deze heeft de sleutel meegenomen. Aan de sleutel zat […]
  • Update: Fiets ontvreemd van station16 november 2011 Update: Fiets ontvreemd van station De fiets van Marion Oosterveld is dinsdag gestolen van het station in Goor. Haar grijze Gazelle Punta met een opzet op het stuur stond op slot geparkeerd. De fiets is ontvreemd tussen […]
  • Helm gestolen uit buddy seat bij station18 februari 2015 Helm gestolen uit buddy seat bij station Een brutaal staaltje van het dievengilde afgelopen maandag op het station. Op klaarlichte dag is daar een helm gestolen die achter slot en grendel in de ruimte onder de buddy seat was […]
  • Fietsen gestolen in en rond centrum12 januari 2013 Fietsen gestolen in en rond centrum Op zaterdag 29 december is een donkergrijze Batavus herenfiets gestolen. De fiets, die op slot stond voor café Het Centrum in de Grotestraat, is voorzien van een extra kinderzadel en een […]
  • Fiets ontvreemd op station2 augustus 2011 Fiets ontvreemd op station Opnieuw wordt er in Goor een fiets vermist. Jurgen Bruggeman had zijn fiets vrijdagavond geparkeerd op het station in Goor, maar deze is gestolen. Het gaat om een Gazelle Furore […]