Ook Guus en Willem zijn nu 25 jaar

Het was een weekend vol verjaardagsfeesten voor veel Gorenaren. Zo zagen veel Goorse mannen de halve Abraham. Naast Aron Roeke, Ramon Greven en Henry Heine werd ook Guus Lummen dit weekend 25. De voetballer van Twenthe Goor vierde dit groots met zijn vrienden. Onder hen ook Willem Busch, die zelf ook afgelopen week 25 werd.

Gerelateerde berichten

  • Petra van den Burg kapster tijdens Eurovisie Songfestival29 januari 2020 Petra van den Burg kapster tijdens Eurovisie Songfestival De Goorse kapster Petra van den Burg is in mei onderdeel van het zogenoemde 'Hairteam' tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Ze is onderdeel van het internationale team van […]
  • Koordirigente Astrid te gast in Portret9 november 2016 Koordirigente Astrid te gast in Portret Wederom heeft de uitzending Portret deze week een groot Goors karakter. In de uitzending bij Hofstreek is deze week Astrid Krause te gast. Zij is koordirigente ┬ávan het gemengd kerkkoor […]
  • College wil windmolendossier Zenkeldamshoek sluiten2 juni 2017 College wil windmolendossier Zenkeldamshoek sluiten Het draagvlak bij de meeste Gorenaren was er wel. Bij een aantal bewoners achter industrieterrein Zenkeldamshoek zeker niet en uiteindelijk bepaalde dat, dat er geen windmolen zal worden […]
  • 31 december 2013 Schreuder’s traditie…… Het is oudejaarsdag en dat betekent in Goor 'knap.n, zoep'n, vrett'n en angoan'. Naast de verschillende kroegfeesten, raderen van fortuin en het Foekepotten zijn er ook jarenlange […]
  • Jaarlijkse bazaar bij het Rode Kruis10 maart 2013 Jaarlijkse bazaar bij het Rode Kruis Komende dinsdag houdt het Rode Kruis Hof van Twente haar jaarlijkse bazaar. Er worden artikelen verkocht die zijn gemaakt in de wekelijkse bijeenkomsten door mensen in verzorgingshuizen, […]