Ook Guus en Willem zijn nu 25 jaar

Het was een weekend vol verjaardagsfeesten voor veel Gorenaren. Zo zagen veel Goorse mannen de halve Abraham. Naast Aron Roeke, Ramon Greven en Henry Heine werd ook Guus Lummen dit weekend 25. De voetballer van Twenthe Goor vierde dit groots met zijn vrienden. Onder hen ook Willem Busch, die zelf ook afgelopen week 25 werd.

Gerelateerde berichten

  • Ramon Greven ziet halve Abraham15 juli 2012 Ramon Greven ziet halve Abraham Ramon Greven is 25 jaar geworden. De Gorenaar, die meer bekendheid geniet onder de naam Kef, heeft deze mijlpaal groots gevierd met zijn familie en vrienden. Zij willen hem vandaag dan ook […]
  • Henry Heine ziet halve Abraham15 juli 2012 Henry Heine ziet halve Abraham Vandaag viert Henry Heine zijn 25e verjaardag. Hoewel hij sinds enkele weken Goor heeft verruild voor het Gelderse Winterswijk zijn de Goorse vrienden hem uiteraard niet vergeten. Zij […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Henry en Netty in het zilver11 oktober 2016 Henry en Netty in het zilver Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat Henry Kimmels, in het Goorse vooral bekend onder zijn bijnaam 'Boyman", en zijn vrouw Hetty in het huwelijksbootje zijn gestapt. Hoewel het […]
  • d3520d48fb14967df3e53971132ad96a26 maart 2013 Paul Hoek viert 25ste verjaardag Paul Hoek behoort ook tot de club van 25. De Gorenaar vierde deze mijlpaal dit weekend met zijn vrienden. De voetballer van vv Twenthe en werknemer van Hoek Tankstation en de wasstraat […]