Witte iPhone 4S zoekgeraakt

Een der trouwe bezoekers van Goorsnieuws.nl is zijn iPhone kwijt. Het gaat om een witte 4S. Hebt u iets gezien, meldt u dan bij de redactie: redactie@nullgoorsnieuws.nl

Gerelateerde berichten

  • iPhone verloren bij De Weverij of Meenweg2 januari 2013 iPhone verloren bij De Weverij of Meenweg Lotte is dinsdagmiddag haar witte iPhone 4S verloren, waarschijnlijk in de buurt van De Weverij of bij de Meenweg langs het kanaal. De eerlijke vinder wordt verzocht contact op te nemen […]
  • Witte iPhone verloren in centrum (Update)31 januari 2013 Witte iPhone verloren in centrum (Update) Gisteren is een witte iPhone verloren, vermoedelijk tussen de C1000 en de Reggehof. De Iphone heeft een cassetteband-cover. Weet u waar de telefoon is dan graag contact opnemen. Update: De […]
  • Sleutelbos gevonden aan de Enterseweg2 november 2011 Sleutelbos gevonden aan de Enterseweg Een der oplettende bezoekers van Goorsnieuws.nl heeft een bos sleutels gevonden aan de Enterseweg. In de omgeving van de OAD is de sleutel waarschijnlijk zoekgeraakt door iemand. Aan de […]
  • Ronald zoekt zijn telefoon29 augustus 2016 Ronald zoekt zijn telefoon Tijdens een avondje stappen in Markelo is Ronald bij De Kroon zijn telefoon verloren. Het gaat om een Iphone 6S met een zwarte back-cover. Op de telefoon staan veel persoonlijke gegevens. […]
  • im27 augustus 2013 Poes gevonden in omgeving Gijmink In de categorie gevonden dieren vandaag weer een poes. "Sinds enkele dagen loopt er een luid miauwende poes bij ons in de tuin aan de Oude Haaksbergerweg, die waarschijnlijk door iemand […]