Afscheid van leerkracht Ingrid Zelle

Na 23 jaar dienst op de Prins Constantijnschool heeft juf Ingrid Zelle besloten een punt achter haar onderwijsloopbaan te zetten. Ze begon in de kleutergroep en heeft daarna de overstap gemaakt naar de groepen 3, 4, 5 en 6. Ze was niet altijd de jongste leerkracht, maar wel de eerste met een Ipad in de klas. Gisteren gaf ze voor het laatst les en werd ze uitgezwaaid door de kinderen. Vandaag volgt haar officiĆ«le afscheid met haar collega’s.

zelle

Gerelateerde berichten

  • Henny Geelen actieve 73 jarige8 juli 2012 Henny Geelen actieve 73 jarige Vandaag viert Henny Geelen zijn 73e verjaardag. Zijn kinderen wil hem vandaag extra in het zonnetje zetten omdat hij op zijn leeftijd nog super actief is. Zo werkt hij nog steeds als […]
  • Maak kennis met hockey15 mei 2012 Maak kennis met hockey Kinderen van 4, 5 en 6 jaar kunnen komende zaterdag kennismaken met de hockeysport. Er wordt bij GMHC getraind onder leiding van enthousiaste trainers. De sticks worden geregeld. Kinderen […]
  • Muziek op schoot voor Goorse kleuters30 januari 2015 Muziek op schoot voor Goorse kleuters De Muziekschool Hof van Twente start op vrijdag 6 februari weer met de cursus Muziek op schoot. In acht lessen voor (groot)ouders en hun (klein)kinder worden liedjes en muzikale spelletjes […]
  • Smurfenhockey bij GoorseMHC1 november 2012 Smurfenhockey bij GoorseMHC De Goorse Mixed Hockey Club organiseert op zaterdag 3 november weer een kennismakingstraining voor de jeugd. Het zogenoemde Smurfenhockey is bedoeld om kinderen van 4 tot 6 jaar kennis […]
  • Grammofoonplaat gezocht…20 februari 2014 Grammofoonplaat gezocht… Bovenstaande prent kregen we van Martijn Markerink. Hij is stagiair van de muziekschool en vond deze foto, gemaakt voor de oude Malbergschool in de Schoolstraat, in de rijke archieven. […]