GFC wint in Westerhaar

GFC heeft vanmiddag het uitduel met Voorwaarts in Westerhaar-Vriezenveensewijk met 0-1 gewonnen. De enige goal van de wedstrijd was een gelukkige. Na een klein half uur werkte de goalie van de thuisploeg de bal ongelukkig in eigen doel na een hoekschop van GFC. Vlak voor rust werd na een slechte eerste helft nog een doelpunt van Daan Zwierink afgekeurd vanwege buitenspel, waarover de meningen verdeeld waren…

In het tweede bedrijf nog een goeie kans voor Tim Wassink en een kopbal van Daan Zwierink die na een corner net naast ging. Daarna werd Voorwaarts sterker en kreeg die ploeg kansen. Gescoord werd echter niet meer waardoor GFC de drie punten mee naar Goor kon nemen. GFC klimt nu naar plek 5 op de ranglijst in de zaterdag vierde klasse C met nu 9 punten uit 5 wedstrijden. Volgende week speelt de ploeg van de scheidende trainer Romano Lammertink thuis tegen DES uit Nijverdal dat evenveel punten heeft.