Vandalen gooien stokken naar auto’s

De redactie kreeg vanmiddag een paar klachten van trouwe bezoekers die worden lastig gevallen door kinderen die op de Albatros stokken aan het gooien zijn op voorbijgangers. Een auto is al geraakt. Deze kreeg een stok op het dak. De bestuurder laat weten erg geschrokken te zijn. Daarbij roept ze op om uit te kijken voor de vandalen.

Gerelateerde berichten

  • Explosie in veestal Goorseweg29 januari 2020 Explosie in veestal Goorseweg Bij een boerderijbedrijf aan de Goorseweg in Enter heeft aan het eind van de middag een explosie plaatsgevonden in een veestal. De oorzaak daarvan is nog onbekend. Voor zover bekend […]
  • Nikki is 15 en dat weet zelfs Radio 53822 maart 2020 Nikki is 15 en dat weet zelfs Radio 538 Vanwege de Corona-crisis kon ze haar verjaardag niet echt vieren maar dat werd wel een beetje goed gemaakt toen vanochtend ineens Radio 538 aan de lijn hing om haar te feliciteren. Nikki […]
  • Kater Bram kiest hazenpad en wordt gezocht1 mei 2018 Kater Bram kiest hazenpad en wordt gezocht Kater Bram heeft 23 april de benen genomen en is niet meer thuisgekomen. Hij is (vaal)rood met wat witte tinten. Heeft u Bram gesignaleerd, neem dan contact op met 06-42102691.   
  • GFC verliest derby in Hengevelde 14 april 2009 GFC verliest derby in Hengevelde GFC is er niet in geslaagd om aan de derby tegen WVV'34 punten over te houden. Het werd in Hengevelde 3-1 voor de thuisploeg. Toch deed GFC bij vlagen weinig onder voor de koploper in de […]
  • Twenthe naar Victoria’28, GFC ontvangt Borne in de nacompetitie28 mei 2018 Twenthe naar Victoria’28, GFC ontvangt Borne in de nacompetitie Een prachtige slotdag voor de spelers van Twenthe Goor. De ploeg, die in de winterstop nog onderaan bungelde, plaatste zich in de laatste wedstrijd van het seizoen voor de nacompetitie om […]