Vandalen gooien stokken naar auto’s

De redactie kreeg vanmiddag een paar klachten van trouwe bezoekers die worden lastig gevallen door kinderen die op de Albatros stokken aan het gooien zijn op voorbijgangers. Een auto is al geraakt. Deze kreeg een stok op het dak. De bestuurder laat weten erg geschrokken te zijn. Daarbij roept ze op om uit te kijken voor de vandalen.

Gerelateerde berichten

  • Tweede plek voor vlaggeschip Olympia6 juni 2010 Tweede plek voor vlaggeschip Olympia Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia heeft¬†de¬†competitie in de 1e klasse A van de afdeling Oost afgesloten met een tweede plek op de ranglijst. In de laatste wedstrijd van […]
  • Twenthe winnaar Hoftoernooi19 augustus 2011 Twenthe winnaar Hoftoernooi Twenthe heeft vanavond de eerste editie van het Hoftoernooi op haar naam geschreven. Op het eigen sportpark bleek de ploeg van de nieuwe trainer Harold Oude Veldhuis de sterkste van de […]
  • wimpie3 augustus 2011 wimpie Van harte gefeliciteert vanuit kirchberg je oud collega henk brinkmans
  • Klaasen gaat darten op de Noordzee19 januari 2018 Klaasen gaat darten op de Noordzee Een opmerkelijk avontuur voor Jelle Klaasen. De professionele darter uit Goor speelt volgende maand namelijk een hele bijzondere wedstrijd. Klaasen komt in actie tegen Kim Huybrechts […]
  • Goorse Technasiumleerlingen ontwikkelen ‘Goorse’ shampoo3 april 2015 Goorse Technasiumleerlingen ontwikkelen ‘Goorse’ shampoo Leerlingen van het zogenoemde Technasium van de Goorse Waerdenborch hebben een eigen biologische shampoo ontwikkeld die ook in Goor op de markt zal komen. In het kader van het vak […]