Nog drie pop up-stores in het centrum in november

Er zijn op de vier zaterdag in november in totaal vijf pop up-stores die geopend zijn in het Goorse centrum. Eerder meldde deze site al dat in het pand naast De Tapperij de kunstenaars Patrick van den Burg en Caroline Ophuis een studio bestieren evenals Elies Keunenger-Bergboer die daar vintage artikelen zal verkopen. Daarnaast zal Epoxy Creations van Monique Hemmelder met zelfgemaakte klokken, sleutelhangers, bijzettafeltjes en andere van epoxy gemaakte artikelen intrek menen in het voormalige pand van juwelier Kranenberg…

Daar komt ook Studio by Nien van Nienke van Oosten met een handgemaakte collectie van ‘mental health met een korreltje zout’. Dat zijn onder meer wenskaarten, sieraden, onderzetters, tassen, mokken met grappige teksten. Ook de bewoners van Aveleijn gaan verkopen in het winkelpand aan de Grotestraat 51. Zij bieden kransen, sieraden, gestipt servies en meer.

De tijdelijke pop up-stores zijn een initiatief van HofMarketing en de gemeente Hof van Twente om ondernemerschap te stimuleren en te streven naar zo min mogelijk leegstand.