David Homan plusminus 30

De jaren tikken ook voor David Homan zachtjes door, vandaag viert hij zijn 30ste verjaardag. Waar de jaren er bijkomen, gaan de kilo`s er bij hem op dit moment in rap tempo af. Maar liefst 30 kilo heeft hij er afgetraind, volgens anonieme bronnen is hij dan ook meer in de sportschool te vinden dan op zijn werk. Zijn vriendengroep wil hem hierbij van harte feliciteren met zijn dubbel 30 en een fijne dag toewensen. Ze hebben zijn huis inmiddels versierd met een spandoek met hun motto voor de toekomst: 30 kilo minder, nu op naar de kinder!

homan

 

Gerelateerde berichten

  • fotohanpas9 mei 2012 Han Pas nu ook 50 joar Han Pas is vandaag 50 jaar geworden. De markante Hectoriaan gaat voortaan dus door het leven als veteraan. Zijn vrienden heten hem van harte welkom in de club van ouwe lullen: "Zwak van […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Gerard aan de Stegge 60 jaar12 april 2011 Gerard aan de Stegge 60 jaar Gerard aan de Stegge viert vandaag zijn 60ste verjaardag. Aangezien zijn kadotip een zelfgemaakt kado is, hebben zijn dochters en schoonzoons de tuin voor zijn huis eens onder handen […]
  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • erwin24 februari 2012 Erwin Brinkmans 30 jaar Erwin Brinkmans vierde gisteren zijn 30ste verjaardag. 'E.T.' wordt bij deze van harte gefeliciteerd door zijn vrienden. "Ja hoor, ET is 30 jaar, hoe krijgt hij het voor elkaar! Met al dat […]