Hector maakt gehakt van Phenix: 9-0

Een monsterzege voor SV Hector vandaag in de vijfde klasse A. Het Enschedese Phenix werd op het eigen Doesgoor met maar liefst 9-0 verslagen. Bij rust wat het 3-0 voor de thuisploeg. Met name Yilber Haverslag was op schot bij de groen witten. De rappe aanvaller maakte vier doelpunten vanmiddag…

Haverslag scoorde de 1-0 na een kwartier en was vier minuten later opnieuw succesvol. Raul Jimenez tekende na een dik half uur voor de 3-0. Halverwege de tweede helft scoorde Yilber Haverslag zijn derde van de middag en in de 72e minuut de 5-0. Oleksandr Nikolaivhuk (Sascha) maakte de 6-0 voor Hector. Daarmee was de koek nog niet op want in de slotfase tilde Hector door treffers van Arno Katera, Daan Megens en aanvoerder Wesley Zwoferink de stand naar 9-0. Hector is nu koploper in de vijfde klasse A met 15 punten uit 6 wedstrijden. Dat is wel twee wedstrijden meer dan Diepenheim dat drie punten minder heeft en donderdag nog in actie komt tegen de nummer drie, Hoeve Vooruit. Hector speelt volgende week uit bij Langeveen.