Twenthe veel te sterk voor Langeveen

Opnieuw een grote zege voor vv Twenthe in de vijfde klasse A van het zondagvoetbal. Na de 14-0 overwinning van twee weken geleden tegen Vosta en een afgelast duel tegen Phenix werd Langeveen vanmiddag verslagen met 7-0. Na twee minuten kwam Twenthe al op voorsprong. Een diepe bal van Stijn Jeurlink werd verkeerd ingeschat door de laatste man van Langeveen, waarna Jikke Horselenberg alleen door kon en kon scoren. Na tien minuten werd het 2-0 door spits Mart Lammertink die hoog binnenschoot. Na 12 minuten was het al 3-0. Dit keer kon Stijn Jeurlink in een één op één situatie simpel scoren. Daarna schakelde Twenthe een tandje terug en werd er niet meer gescoord in de eerste helft…

In de tweede helft scoorde de thuisploeg al na drie minuten. Luuk Freriksen schoot binnen na een pass van Stijn Jeurlink binnenschoot. In de 55e minuut werd het 5-0 door Jikke Horselenberg met zijn tweede van de middag. Na een uur werd het 6-0 toen een mooie voorzet van Stijn Jeurlink Mart Lammertink bereikte die binnen kon schieten. Lammertink maakte zijn hattrick vier minuten later compleet, door een voorzet van Daan de Lat over de keeper binnen te koppen: 7-0. Dat was ook de eindstand. Twenthe heeft nu 12 punten uit 5 duels en is de nummer drie van de ranglijst. Volgende week wacht voor de Goorse Tricolores de topper in en tegen Diepenheim.