GFC zakt weg na nederlaag in Kloosterhaar

Na de thuisnederlaag van vorige week tegen DES, bleef GFC vandaag ook zonder punten na het uitduel tegen vv Kloosterhaar. De rood zwarten gingen met 4-0 onderuit en zakken daardoor weg op de ranglijst van de zaterdag vierde klasse C. Tot aan een uur voetbal was er nog hoop op een goed resultaat want tot die tijd was er nog niet gescoord op sportpark De Polderhoek…

Na een dik uur was het Ruben Slot die Kloosterhaar op 1-0 zette. Daarna scoorde Stan Ekkel twee keer binnen korte tijd en besliste de wedstrijd met de 2-0 en 3-0 niet ver voor het eindsignaal. Het werd uiteindelijk 4-0 door een treffer van Mark Boshove. GFC is gezakt naar de 8e plaats op de ranglijst met 9 punten uit 7 wedstrijden. Volgende week wacht op sportpark Heeckeren de nummer 5, Bruchterveld.