Paul en Joanetta vieren koperen huwelijk

Vandaag is het precies 12,5 jaar geleden dat Paul en Joanetta Gelen in het huwelijksbootje zijn gestapt. Zij vieren vandaag dus hun koperen huwelijk. De buren van de Van Eedenstraat, familie en vrienden willen Paul en Joanetta van harte feliciteren en een mooie dag toewensen.

pauljoanetta

Gerelateerde berichten

  • Bruidspaar Slooff viert koperen huwelijk18 januari 2014 Bruidspaar Slooff viert koperen huwelijk Rob en Jeanet Slooff vieren vandaag hun 12,5 jarige huwelijk. De familie maakt zich reeds op voor het feestje dat zondagavond zal worden gevierd. Via deze weg willen ze Rob en Jeanet […]
  • holtmaat12 december 2011 Koperen bruiloft voor Wouter en Leoniek Aan de hapjes zal het vandaag niet liggen bij de koperen bruiloft van Wouter en Leoniek Holtmaat. Het stel is 12,5 jaar getrouwd en dat wordt met vrienden, familie en het personeel gevierd […]
  • Robert en Chantal 12,5 jaar getrouwd16 december 2012 Robert en Chantal 12,5 jaar getrouwd Vandaag vieren Robert en Chantal Hofmeijer hun koperen huwelijk. Om vandaag te kunnen feesten zijn de vrienden al vrijdagavond, ondanks de barre weersomstandigheden, begonnen met het […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Sabine Escher al 12,5 jaar lachend ‘in action’18 juli 2017 Sabine Escher al 12,5 jaar lachend ‘in action’ Dagelijks het lachende gezicht bij de Goorse vestiging van de Action. Sabine Escher-Freriksen is deze week alweer 12,5 jaar in dienst bij de Action en dat lieten de collega`s niet […]