Brummel Braamhaar is nu ook 25 jaar

Stephan Braamhaar is vandaag 25 jaar geworden. Brummel voor intimi viert dit met zijn vrienden en familie. Zij willen hen via deze weg nogmaals feliciteren met het bereiken van deze bijzondere mijlpaal. 

brummel

Gerelateerde berichten

  • Jong katje gevonden…..17 juli 2011 Jong katje gevonden….. De familie Kuipers heeft een jong katje gevonden. Het katje liep hulpeloos in de achtertuin van de Gorenaren. De dierenambulance wilde het beestje niet meenemen en ook de gemeente kon hen […]
  • Ook Guus en Willem zijn nu 25 jaar16 juli 2012 Ook Guus en Willem zijn nu 25 jaar Het was een weekend vol verjaardagsfeesten voor veel Gorenaren. Zo zagen veel Goorse mannen de halve Abraham. Naast Aron Roeke, Ramon Greven en Henry Heine werd ook Guus Lummen dit weekend […]
  • Margo en Edwin vieren zilveren huwelijk8 maart 2016 Margo en Edwin vieren zilveren huwelijk Feest aan de Iependijk. Edwin en Margo Slaghekke vieren vandaag hun 25 jarig huwelijksfeest. Met het gezin vierden Margo en Edwin, die in Goor bekendheid geniet vanwege zijn lokale […]
  • Echtpaar Jager-Dispa viert diamanten huwelijk1 maart 2014 Echtpaar Jager-Dispa viert diamanten huwelijk Vandaag is het precies zestig jaar geleden dat het echtpaar Jager-Dispa in het huwelijksbootje stapte. Nu zestig jaar later is het Goorse stel nog altijd heel gelukkig aan de Rozenstraat. […]
  • Toch een feestje voor Geert en Bianca…3 juni 2019 Toch een feestje voor Geert en Bianca… Ze waren afgelopen maandag 25 jaar getrouwd: Geert Endeman en zijn lieftallige Bianca. Dat werd met de familie gevierd tijdens een zonvakantie in Griekenland. Iets wat de vrienden van het […]