Wilma Doornberg ziet Sarah

Wilma Doornberg is vrijdag toegetreden tot de club van 50. De hele familie en de buren willen haar nogmaals feliciteren met de mooie mijlpaal en Wilma bedanken voor het mooie feest. Ook Tinus Doornberg, die in februari al 50 geworden is, krijgt nog een felicitatie.

Je kunt het niet aan haar zien, maar onze Sarah is vandaag 5 x 10.
Onze Sarah is nog niet zo oud,maar zij krijgt het wel benauwd.
Bakker wij hoeven vandaag geen gebak, wij hebben al een oude taart…
Een rimpel minder of meer, heus Sarah, het doet echt geen zeer
Sarah is 50 jaar, zet de rollator alvast maar klaar
Vijftig kaarsje op een taart, onze Sarah wordt al bejaard.
50 jaar geleden heeft deze Sarah haar eerste luier vol gescheten.

wilma

Gerelateerde berichten

  • Sarah vandaag voor Karin Hendriks4 mei 2014 Sarah vandaag voor Karin Hendriks Ook Karin Hendriks is toegetreden tot de club van 50. Vandaag ziet ze Sarah, het feest is gisteren al gevierd. Namens de familie Meeuwissen, Leferink en Wubbels nogmaals de hartelijke […]
  • Candi ziet Sarah30 januari 2012 Candi ziet Sarah Candi is vandaag 50 jaar geworden. De familie, vrienden en buren willen Candi een hele fijne verjaardag wensen. Rozen, rumbonen en rode wijnGoed ik mag dan nu wel 50 zijn Maar ik weet […]
  • Irma van Middendorp ziet ook Sarah30 juni 2014 Irma van Middendorp ziet ook Sarah Voor Irma van Middendorp gaat het feesten vandaag volop door nu ze is toegetreden tot de club van 50. Geheel in het teken van het Goorse feest had ze afgelopen weekend al haar eigen […]
  • 11 januari 2012 Marietje van Koolwijk ziet Sarah "Ze hoort er nu ook bij", krijgt de lief- en leedredactie in de mailbox. Marietje van Koolwijk is vandaag namelijk 50 jaar geworden en hoort nu ook bij de club van 50. De kinderen, familie […]
  • Ineke Leusink ook bij club van vijftig13 augustus 2014 Ineke Leusink ook bij club van vijftig Bezig "bijtje" Ineke Leusink treedt vandaag ook toe tot de club van 50, getuige ook de levensgrote Sarah naast haar huis en raambedekkende spandoeken. Vandaag laat ze de bloemen even voor […]