Schildpad gevonden in Spoorstraat (update)

Bij Suzanne Bannink is een schildpad aan komen lopen. Het gaat vermoedelijk om een geelwang, de lengte van het diertje is ongeveer 13 centimeter. De eigenaar kan zich met Suzanne in verbinding stellen via telefoonnummer 06-49338133 of via de mail.

Update: de schilpad is weer terecht.

schildpad

Gerelateerde berichten

  • Update: Brammetje kiest het hazepad25 september 2011 Update: Brammetje kiest het hazepad John en Suzanne zijn op zoek naar hun kat Brammetje die sinds vrijdagavond niet meer gezien is. Mocht iemand hem gezien of gevonden hebben dan graag contact opnemen met het stel. Update: […]
  • Damesfiets gestolen uit tuin (update)15 juli 2012 Damesfiets gestolen uit tuin (update) De fiets van Rosa Bulten is in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 juli ontvreemd uit haar tuin. De lichtgroene fiets van het merk Puch, stond achter een poort geparkeerd. Rosa heeft […]
  • Tam konijn aan komen lopen in Anjerstraat (Update)31 mei 2015 Tam konijn aan komen lopen in Anjerstraat (Update) Bij Kelly is een tam konijn aan komen lopen. Het diertje, dat een hoog knuffelgehalte heeft, voelt zich erg thuis in het nieuwe onderkomen aan de Anjerstraat. Kelly is via deze weg op zoek […]
  • Dwergpapegaai gevonden in centrum (Update)11 juli 2012 Dwergpapegaai gevonden in centrum (Update) Bij het filiaal van Tuunte is vanmiddag rond 16.00 uur een zeer tamme dwergpapegaai aan komen vliegen. Het beestje heeft een grijs-wit kopje en een azuurblauw lijf. De borst is geheel wit […]
  • Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat1 november 2011 Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat Poema is vermist. Sinds een paar dagen is de Goorse poes verdwenen. Het is een Cyperse Europese met kort haar. Ze heeft een gouden halsbandje om. Daarnaast valt ze op, omdat ze haar kopje […]