Goorse clubs spelen thuiswedstrijden, Hofderby voor Hector

Er valt wat te kiezen voor de liefhebbers van het Goorse voetbal dit weekeinde. De eerste teams van de drie clubs spelen alle drie thuis. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af tegen Bruchterveld. Het is tijd om de bakens te verzetten voor de rood zwarten die de laatste twee duels verloren. Bruchterveld versloeg vorige week nog koploper Bergentheim en is dus niet te onderschatten. Twenthe, één van de drie ploegen in de vijfde klasse A met de minste verliespunten, speelt morgen thuis tegen Hoeve Vooruit dat donderdagavond nog met 1-0 won van Diepenheim in het restant van een eerder, door barre weersomstandigheden, gestaakt duel…

De ploeg uit ’t Stedeke is morgen te gast op ’t Doesgoor voor het treffen met SV Hector dat vorige week punten morste in Langeveen terwijl Diepenheim onderuit ging tegen Twenthe. De wedstrijden van Hector en Twenthe beginnen morgen om 14:00 uur.