Twenthe koploper na winst op Hoeve

Twenthe is de nieuwe koploper in de vijfde klasse A. De Goorse Tricolores wonnen vanmiddag met 4-0 Hoeve Vooruit. In de eerste helft gebeurd er niet veel behoudens een bal die door Luuk Freriksen op de paal werd geschoten. Vervolgens viel er lang weinig te beleven op het Piepwillem totdat een bal uit een scrimmage voor de voeten viel van Mart Lammertink die in de korte hoek raak schoot. 1-0 was ook de ruststand…

Na een uur werd het 2-0. Stijn Jeurlink stiftte de bal over de goalie van Hoeve om twee minuten later de 3-0 binnen te schieten op aangeven van Mart Lammertink. In de 69e minuut schoot Jikke Horselenberg hard de 4-0 vanaf 25 meter. Twenthe heeft nu 18 punten uit 7 wedstrijden en is daarmee lijstaanvoerder met een punt meer dan TVV.