Telefoon verloren Blauwververij (update)

Quinty is zondagmiddag rond 16.30 uur haar mobiele telefoon kwijt geraakt bij het speeltuintje aan De Blauwververij. Het betreft een grijze Samsung Galaxy Y. De mobiel is uitgeschakeld op dit moment, terwijl deze bij het verlies aan stond. Het vermoeden is dat deze door iemand is meegenomen en is uitgeschakeld. Als u de telefoon gezien heeft of in het bezit bent kunt u contact opnemen.

Update: Quinty heeft haar telefoon weer terug.

mobiel_verloren

Gerelateerde berichten

  • Mobiele telefoon verloren (update)13 augustus 2012 Mobiele telefoon verloren (update) Dennis is zijn mobiele telefoon verloren, waarschijnlijk op de Whee óf op de weg van Goor naar Markelo. Het gaat om een Samsung Galaxy S met daarop veel familiefoto`s. De vinder wordt […]
  • Telefoon gevonden P.C. Hooftstraat6 april 2013 Telefoon gevonden P.C. Hooftstraat In de P.C. Hooftstraat is gisteren, ter hoogte van huisnummer 60, een telefoon gevonden. Het is een Samsung Galaxy, waarschijnlijk van het type S2. De eigenaar kan contact opnemen via […]
  • Telefoon verloren omgeving GFC-veld (Update)  5 september 2013 Telefoon verloren omgeving GFC-veld (Update) Maura is gisteren haar witte Samsung Galaxy S-plus verloren, waarschijnlijk rond het GFC-veld of op de naastgelegen parkeerplaats. Heeft u iets gezien, dan kunt u Maura bellen via […]
  • Telefoon verloren omgeving Kruidvat (Update)23 mei 2013 Telefoon verloren omgeving Kruidvat (Update) Annemiek is gisteren aan het einde van de middag haar telefoon verloren. Het gaat om een zwart/witte Samsung Galaxy. Heeft u de telefoon gevonden, dan kunt u Annemiek bereiken via […]
  • Annet zoekt haar verloren telefoon17 maart 2017 Annet zoekt haar verloren telefoon Annet is haar telefoon verloren, ze heeft echter geen idee waar ze die is verloren. Het gaat om een Samsung Galaxy S6 in een roze cover met daarin ook haar rijbewijs. Heeft u de telefoon […]