Telefoon verloren Blauwververij (update)

Quinty is zondagmiddag rond 16.30 uur haar mobiele telefoon kwijt geraakt bij het speeltuintje aan De Blauwververij. Het betreft een grijze Samsung Galaxy Y. De mobiel is uitgeschakeld op dit moment, terwijl deze bij het verlies aan stond. Het vermoeden is dat deze door iemand is meegenomen en is uitgeschakeld. Als u de telefoon gezien heeft of in het bezit bent kunt u contact opnemen.

Update: Quinty heeft haar telefoon weer terug.

mobiel_verloren

Gerelateerde berichten

  • Goors jubileum verdient groot feest9 februari 2012 Goors jubileum verdient groot feest De viering van het feit dat Goor 750 jaar stadsrechten bezit moet groots gevierd worden. Dat vind het grootste deel van de stemmers op een poll van deze site. 63% is het eens met de […]
  • ZondagMiddagCafé weer op de rol10 februari 2020 ZondagMiddagCafé weer op de rol Het ZondagMiddagCafé in Goor is komende zondag weer geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er worden gebiljart, gesjoeld, […]
  • Controles op fietsverlichting6 oktober 2017 Controles op fietsverlichting Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Met die boodschap waarschuwt de politie de mensen in Goor om wel licht te vervoeren op de fiets. In de komende periode gaat de Hermandad extra […]
  • Ronnie Vrielink 50 jaar15 juni 2019 Ronnie Vrielink 50 jaar Na zijn voetbalcarrière bij Twenthe, waar hij als de beruchte stofzuiger bij Twenthe gevreesd werd door vriend en vijand, is hij nu de "smasher" van Baan 2, en nog altijd op zijn sterkst […]
  • Fietssleutel gevonden bij de Oliphant12 augustus 2013 Fietssleutel gevonden bij de Oliphant Bij Medisch Centrum de Oliphant is zondagmiddag een fietssleutel gevonden, met daaraan een Spongebob sleutelhanger. Mocht iemand deze verloren zijn, dan kunt u contact op nemen met de […]