Verdriet en Derking samen 150 jaar groen wit

Samen zijn ze al 150 jaar lid van SV Hector en daarom werden Henk Derking en Henk Verdriet beiden voor hun 75-jarig lidmaatschap uitgebreid in het zonnetje gezet tijdens de jaarvergadering van de jubilerende volksclub. Verdriet en Derking werden al eerder verkozen tot erelid. De heren kregen onder luid applaus van de aanwezigen hun speldje met daarnaast een fraaie glazen standaard met daarop hun naam en het Hector-logo.

De overige jubilarissen van Hector voor dit jaar zijn: 25 jaar: Cristian Jimenez, Yoni Poorthuis en Lex Velderman. 40 jaar: Jan Meutstege, Henk Heitink, Eddie Perdon, Peter de Joode en Peter Velderman.
50 jaar: Geertje Klein Horsman, Hans van Gemmert, Bennie ten Zijthof, Dick van der Hout,
Edwin Peezenkamp, Eric Nijenhuis en Gerrit Wolters en 60 jaar: Piet Smit, Arie Alink, Freddie Hazenkamp en Gerrit Haverslag.