Uitwedstrijden GFC en Hector, Twenthe vrij

De eerste teams van GFC en Hector komen vandaag en morgen in competitieverband wel in actie terwijl Twenthe, koploper in de vijfde klasse A zondag, een weekje vrij heeft voor de stadsderby tegen Hector. GFC gaat vanmiddag op bezoek bij de hekkensluiter in de zaterdag vierde klasse C, Sportclub Daarle (14:30 uur). De rood zwarten kunnen weer naar boven kijken na de 2-1 zege van vorige week tegen Bruchterveld met nu 12 punten uit 8 wedstrijden…

Daarle won slechts één wedstrijd en speelde één keer gelijk. Hector ging vorige week onderuit tegen Diepenheim (2-4) en moet morgen winnen van Hoeve Vooruit (14:00 uur) om de aansluiting voorlopig niet te verliezen. Hector is derde in 5A met 16 uit 8, De Hoeve heeft één punt minder maar ook een wedstrijd minder gespeeld.