Tamara Goossen ziet halve Sarah

Tamara Goossen viert vandaag haar 25e verjaardag. De familie en vrienden hebben dit met de nodige toeters en bellen wereldkundig gemaakt en willen haar via deze weg van harte feliciteren en een hele plezierige dag toewensen. 

tamara_goossen25

Gerelateerde berichten

  • Henriëtte van koster tot Sarah7 februari 2011 Henriëtte van koster tot Sarah Henriëtte Haanepen, in het dagelijks leven koster/beheerder van de Klokkenkamp/Hofkerk, is vandaag 50 jaar geworden. Buren, familie en vrienden hebben dit heugelijke feit niet onopgemerkt […]
  • 3 juni 2012 Simone Lourens 50 jaar Simone Lourens wordt vandaag 50 jaar, dus tijd voor een grote Sarah en een bemoedigende spandoek. Afgelopen zaterdag is bij Bar Bistro d`Olde Smidse deze mijlpaal al met familie en […]
  • Thea Krouwel ziet vandaag ook Sarah7 mei 2014 Thea Krouwel ziet vandaag ook Sarah Thea Krouwel treedt ook toe tot de club van vijftigers. De familie en vrienden willen "onze Thea" alvast van harte feliciteren en een fijne dag toewensen, ze zien erg uit naar het grote […]
  • jb jolanda vries5014 mei 2013 Jolanda de Vries ziet vandaag Sarah Vandaag viert Jolanda de Vries haar vijftigste verjaardag. Namens de familie en vrienden van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.
  • Irene de Lat ziet vandaag ook Sarah27 april 2013 Irene de Lat ziet vandaag ook Sarah Partytime voor Irene de Lat, ze verruilt vandaag de vier voor de vijf en treedt daarmee toe tot de club van vijftigers. Namens de familie en vrienden, die voor Irene zeker op meer […]