Hector zakt verder weg na nederlaag tegen Hoeve Vooruit

SV Hector verloor vanmiddag het uitduel tegen Hoeve Vooruit met 2-0 en zakt daardoor verder weg op de ranglijst in de vijfde klasse A. Vorige week werd ook al verloren op eigen veld van vv Diepenheim (2-4). In Sint Isidorishoeve kon Hector, evenals vorige week, geen moment overtuigen en creëerde het nagenoeg geen kansen. Hoeve Vooruit was vaker voor de goal van Hector te vinden maar kwam voor rust niet tot scoren waardoor er na 45 minuten 0-0 op het scorebord stond…

Na de thee hetzelfde beeld. Na een uur voetbal was het raak voor de thuisploeg die via een goal van Niels Elsten op 1-0 kwamen. Een kwartier later werd het 2-0 door een treffer van Joost Hobbenschot. 2-0 was ook de eindstand.

Het enige positieve dat vandaag vanuit het Hectorkamp te melden is, is de terugkeer van aanvaller Berthil Schabbink. die zijn rentree maakte in de hoofdmacht van de groen witten. Hij keerde terug na een ernstige knie- en kruisbandblessure die hij opliep in een thuiswedstrijd tegen vv Twenthe waarna hij anderhalf jaar uit de roulatie was.

Volgende week speelt Hector, dat nu gezakt is naar de middenmoot, de stadsderby tegen koploper vv Twenthe dat vandaag niet in actie kwam.