Goors Winterfeest blijvertje op het Schoolfeestplein

Het Grote Goorse Winterfeest was ook dit weer een groot succes. Afgelopen zaterdag was de tent op het Schoolfeestplein met 1200 bezoekers volledig uitverkocht en werd er genoten van muziek van De Paloma’s en Stef Ekkel. Ook gistermiddag en een deel van de avond ging het dak eraf bij ‘De Vrienden van de derde helft’ waar veel voetbalelftallen, andere sportteams en individuen op afkwamen om feest te vieren aan én op lange tafels. Dat trok een kleine 400 mensen…

Het lijkt erop dat dit event tot in lengte van dagen kan worden toegevoegd aan de Goors evenementenkalender. Volgend jaar is het voornemen om, onder voorbehoud, het Grote Goorse Winterfeest, georganiseerd door Mike de Vries en Ruben van der Geest (RM Events) op 30 november en 1 december te houden.