Kraslotenactie voor Goorse Wintermarkt

Voorafgaand aan de Goorse Wintermarkt op zaterdag 16 december, houdt de organisatie van de Goorse Wintermarkt in samenwerking met de BIZ-centrum Goor een kraslotenactie waarmee ze hopen om daarmee de organisatie-kas wat te spekken voor het jaarlijkse evenement. Vanaf komende vrijdag, 1 december tot en met zaterdag 16 december zijn er krasloten van een euro te koop bij Albert Heijn Brandenbarg, The Read Shop en bij Primera de Bandijk. Daarmee zijn geldprijzen te winnen tot 250 euro…

Naast dat ze te koop zijn, worden de loten ook uitgedeeld bij alle detail- en horecaondernemers die zijn aangesloten bij BIZ en Goor Collectief. Elke ondernemer bepaalt zelf hoe hij of zij de loten weggeeft aan de consument zoals ‘bij besteding van 25 euro ontvangt u een kraslot’ Alle gewonnen prijzen kunnen uitsluitend op zaterdag 16 december worden verzilverd bij de organisatie, tijdens de Wintermarkt.