Na Andorra volgt Turku voor voetbalfans

Opnieuw is Goor ruim vertegenwoordigd bij een Europees duel van FC Twente. De Goorse fans zijn deze week in het Finse Turku, waar FC Twente vanavond in actie komt tegen FC Inter. Het kan zomaar de laatste trip zijn voor veel supporters, want FC Twente moet scoren na het 1-1 gelijkspel van vorige week in Enschede. En dat weten ook de gebroeders Ruud en Tom Kranenberg (foto) die onder het genot van een biertje zich voorbereiden op het duel. In totaal zijn er zo’n tien Goorse fans in Turku. Ook verslaggever Paul Schabbink is in Finland. Hij maakt voor RTV Oost een samenvatting van het duel, zodat ook de thuisblijvers de beelden nog kunnen aanschouwen. In het uitvak zijn de Goorse fans duidelijk aanwezig.

turku

Gerelateerde berichten

  • Halve abraham voor Koen Broekkamp9 mei 2015 Halve abraham voor Koen Broekkamp Twee spandoeken en een halve Abraham sieren de tuin van huize Broekkamp, waar gevierd wordt dat zoon Koen zijn 25e levensjaar heeft bereikt. De boomlange profvoetballer in spé (not) werd […]
  • Update: Vlaggen gezocht20 juni 2010 Update: Vlaggen gezocht De Schoolfeestvlaggen blijken gewilde exemplaren op de vrijdagavond. Opnieuw zijn er enkele vlaggen verdwenen vanaf de Goorse gevels. Ben Besselink heeft zaterdagmorgen twee vlaggenstokken […]
  • Zorgcomplex Scherpenzeelseweg dichterbij na zaak bij Raad van State15 juni 2017 Zorgcomplex Scherpenzeelseweg dichterbij na zaak bij Raad van State Het zorgcomplex van de JP van den Bentstichting aan de Scherpenzeelseweg lijkt er gewoon te gaan komen ondanks bezwaren van buurtbewoners. Die vroegen gisteren bij de Raad van State om het […]
  • Bril en sleutels gevonden bij gemeentehuis18 augustus 2012 Bril en sleutels gevonden bij gemeentehuis Martin Bakker heeft vandaag een bril en een sleutelbos gevonden bij het gemeentehuis in Goor. Het gaat om een zogenoemde pilotenbril en een bos waar drie sleutels aan zitten. Ook zit er […]
  • Kinderkamp binnen een mum van tijd vol19 juni 2015 Kinderkamp binnen een mum van tijd vol Dat het Goorse Kinderkamp een groot succes is, bleek ook donderdag. Binnen korte tijd waren er een groot aantal inschrijvingen. Voorafgaand aan- en tijdens de aanmeldingsmiddag bij café De […]