Goorse groeten vanuit Chersonissos

De zomer viert in Nederland eindelijk hoogtij, maar ook buiten de landsgrenzen vermakelijk de Goorse vakantiegangers zich prima. Dennis, Dennis, Jordy, Rick, Mark, Mike en Johan zijn naar het Griekse eiland Kreta afgereisd. In het uitgaansoord Chersonissos vermaken de Gorenaren zich opperbest, getuige de mail om 02.00 uur ’s nachts. “Het is hier elke dag een groot feest tot een uurtje of 7 in de ochtend en het weer is geweldig”, laten ze vanuit Griekenland weten. Bij deze willen ze even de groeten doen aan het thuisfront en natuurlijk alle andere Gorenaren.

cherso

Gerelateerde berichten

  • Abraham vandaag voor Johan Oplaat 21 januari 2014 Abraham vandaag voor Johan Oplaat Tussen de Abraham`s en relax-gelegenheden is de tuin van Johan Oplaat het toneel geworden van een aflevering sport en spel nu hij vandaag 50 is geworden. De feestgangers zijn in voor een […]
  • Goorsche Frikandellen Club4 oktober 2009 Goorsche Frikandellen Club Terwijl de mannen van het vlaggenschip van de Goorsche Football Club in Wierden aan het strijden waren voor de eerste winst van het seizoen, vond er in het clubgebouw van de rood-zwarten […]
  • Dennis en Marion verloofd 2015 in.1 januari 2015 Dennis en Marion verloofd 2015 in. De voornemens voor het komende jaar liggen voor Dennis ter Elst en zijn vriendin zeker ook op het amoureuze vlak. De verdediger van het sv Hector 1 sloot 2014 met een heuse verloving. […]
  • Youri de Vries mag de weg op16 mei 2012 Youri de Vries mag de weg op Youri de Vries is vandaag op zeventienjarige leeftijd geslaagd voor zijn rij-examen. Your heeft de speciale rijopleiding genoten waardoor hij onder begeleiding tot zijn achttiende […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]