Vacatures vanwege uitbreiding Huize Herfstzon (Adv)

Huize Herfstzon gaat uitbreiden en daarom komt er een vijftal functies vrij waarop per direct gesolliciteerd kan worden. De Warme Huizen gaat Kapellengaarden van Huize Herfstzon uitbreiden met zes nieuwe verpleegappartementen waardoor er vanaf maart van het volgende jaar verschillende banen beschikbaar komen. Het gaat om de functies HBO-Verpleegkundige, MBO-Verpleegkundige, Verzorgende-IG, Helpende-Plus en medewerker Leefomgeving. Reageren kan tot 8 januari…

De Warme Huizen staat voor warme, huiselijke zorg in een kleinschalige, professionele opzet. Het is een unieke, ambitieuze organisatie met een visie én groeiplan. De eerste groei zit in de uitbreiding met zes verpleegappartementen en een huiskamer in Kapellengaarden, onderdeel van Huize Herfstzon. Er wordt een mooie baan met enthousiaste collega’s beloofd waarin wordt gewerkt vanuit de eigen professionele verantwoordelijkheid. Samen met anderen, in een huiselijke sfeer. Meer informatie en solliciteren kan via www.herfstzongoor.nl/vacatures.