De Comafin Groep sluit partnership met Amsterdamse investeringsmaatschappij

De Comafin Groep uit Goor, een franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners. Comafin Groep is bekend van de formules Thuisin, Aanhuis en De Woonspecialist. De onderneming bestaat uit 200 aangesloten winkels, waaronder recent geopende vestigingen in België. Met de samenwerking hoopt de Comafin Groep de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. De huidige directeuren en aandeelhouders blijven voltallig actief betrokken onder leiding van Hugo Eijkelkamp (foto rechts)…

“De beslissing om met Nobel Capital Partners samen te werken komt voort uit onze ambitie om de sterke groei van de Comafin Groep in de afgelopen jaren te continueren in Nederland en uit te bouwen in het buitenland”, aldus Eijkelkamp. “De samenwerking stelt ons in staat om de onderneming verder te professionaliseren en ons onderscheidend vermogen op het gebied van marketing te vergroten.

Daniël van der Pluijm (foto links), partner bij Nobel Capital Partners: “De Comafin Groep heeft een indrukwekkende propositie door haar vooruitstrevende marketing aanpak en de actieve ondersteuning die zij biedt aan haar franchisenemers.

De Comafin Groep, opgericht in 2004, opereert met een team van 35 mensen vanuit Goor. Nobel Capital Partners is een Nederlandse investeringsmaatschappij actief in het MKB-segment. Nobel, gevestigd in Amsterdam, speelt daarbij in op de kansen die ontstaan als gevolg van veranderend consumentengedrag en technologische ontwikkelingen.