Schildpad gevonden in Lindelaan (update)

Op de hoek van de Lindelaan met de Dr. Schaepmanstraat is een schildpad gevonden, het gaat vermoedelijk om een geelwang. De eigenaar kan contact opnemen met Karin Dekkers.

Update: De schildpad is weer terecht.

schildpad_gevonden29072102

Gerelateerde berichten

  • Ellen’s fiets binnen no time gestolen (Update)21 september 2011 Ellen’s fiets binnen no time gestolen (Update) Ellen Lansink stuurde een mail dat bovenstaande fiets op zondagavond is gestolen. Ze was even op bezoek bij haar zus die in de Dr. Schaepmanstraat woont en zag bij het weggaan dat de […]
  • Poes Pippa weggelopen (update)6 maart 2012 Poes Pippa weggelopen (update) Vanuit de Goorse Merelstraat is dinsdagmiddag poes Pippa. Het beestje zou daar bij een kennis gaan logeren. Ze draagt een vrij grote blauwe label met een adres uit de Dr. Schaepmanstraat […]
  • Update: Mobieltje verloren in Schoolstraat31 mei 2011 Update: Mobieltje verloren in Schoolstraat De dochter van Karin Bisseling heeft maandagochtend haar mobiele telefoon verloren. Dat is rond 08.00 uur op weg naar school gebeurd. Ze denkt dat ze haar telefoon in de Schoolstraat is […]
  • Telefoon gevonden bij Diepenheimseweg (update)3 juli 2012 Telefoon gevonden bij Diepenheimseweg (update) Marijn Gerritsen heeft vanmorgen een mobiele telefoon gevonden in het parkje tussen de Waterstraat en de Diepenheimseweg. Het gaat om een telefoon van het merk Samsung, waarvan de simkaart […]
  • sleutelbos_gevonden bedrijvendag23 april 2012 Sleutelbos gevonden bij Bert Jansen (Update) Zondag tijdens de Open Bedrijvendag is rond 11 uur een sleutelbos gevonden in de buurt van het evenemententerrein tegenover Bert Jansen Minicars. De eigenaar van de sleutelbos kan […]