GFC naar Avereest, Twenthe in topper tegen TVV

Het is de laatste competitieronde voor de Goorse clubs dit weekeinde. Hector is vrij maar zou zomaar nog maar eens voor de jaarwisseling in actie kunnen komen voor het restant van de gestaakte wedstrijd van afgelopen zondag tegen Twenthe. GFC gaat vanmiddag op bezoek bij Avereest. De ploeg van de vertrekkende trainer Romano Lammertink won de afgelopen drie duels en heeft de aansluiting met de top te pakken. Avereest is de nummer 10 van de vierde klasse C. Morgen speelt vv Twenthe thuis tegen TVV. Een heuse topper in de vijfde klasse A…

De EnschedeĆ«rs zijn koploper met 20 punten uit 8 wedstrijden. Twenthe volgt op 2 punten en een wedstrijd minder, in de wetenschap dat het restant tegen Hector begint met 2-0 achter. Winst is dus geboden in de titelrace voor de Tricolores. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af. Twenthe-TVV begint morgen om 14:00 uur op sportpark ’t Piepwillem.